Du er her: Forside » Artikler » Overvind vinteren med det smukke og sublime

Overvind vinteren med det smukke og sublime

Den 17. december 2013
Af Christina
Naturpigen er gået i hi 

Jeg elsker at være udenfor - at se træerne få blade på, blomstrene blomstre, græsset blive smukt lysegrønt og solen varme min hud, men jeg elsker også at se skoven forvandle sig til et rent eventyrland i rødgule farver, at se frost på en bilrude, istapper hængende fra en husgavl og lyden af knitrende sne.

Inden jeg blev mor var jeg ude hver evig eneste dag, og der var ikke noget slags vejr der kunne holde mig indenfor (bortset lige fra Bodil og hendes venner, selvfølgelig!). Jeg gik ture, løb, cyklede på arbejde og hen til veninder og elskede alt den friske luft og motionen. Nogle dage var jeg faktisk slet ikke indenfor!
Men der er ligesom sket et eller andet efter jeg er blevet mor. Friheden til at slå et smut udenfor er pludselig ikke lige så tilgængelig mere, medmindre jeg har arrangeret pasning, klæder "klumpen" ud som en Michelin mand og bestiller en kran fra 3. sal.

Hvornår stopper den vinter?

Allerede inden vinteren er sat i gang, tænker jeg på hvornår foråret kommer. Hvornår når vi årets korteste dag, så jeg kan glæde mig over, at dagene bliver lysere? Hvornår kommer jeg til at mærke solens stråler varme mine kinder? Hvornår får jeg råd til at stikke af sammen med min kæreste og dreng til Gran Canaria, hvor der er sommer året rundt?
Men jeg kan jo ikke stikke af fra virkeligheden eller fra Danmark hver eneste vinter, så jeg har besluttet mig for at tage kampen op med mine uld strømpebukser, store vinterstøvler, hue, skiluffer, en kæmpe portion "at være i nuet" og det smukke. For jeg er bare nødt til at være mere indenfor end før.
 
Hvad skal jeg lave i min hule?
Dagligt bliver vi bombarderet med nyheder - negative nyheder. Og hvornår hører vi egentlig noget i nyhederne der har en positiv effekt på vores hverdag? Og hvis det så oven i købet er pisse koldt og mørkt!
Ja, jeg gør altså oprør! Efter et kursus i positiv psykologi er det oplagt at fokusere på de lyse ting ved livet, så jeg slukker for nyhederne og ser på det der gør mig glad.
Et af de steder hvor jeg har fundet det smukke frem, er via en side på facebook. som bare gjorde det endnu lettere at sidde indenfor. Det er naturbilleder fra hele verden, og det er ikke bare smuk natur, men fuldstændigt overdrevet synsorgasme! Apropos orgasme, så hedder siden Earth Porn og jeg synes virkelig du skal tjekke den ud og give dine synsindtryk noget smukt og sublimt her til de lange vintermåneder.

Tjek siden ud her og bliv overvældet: https://www.facebook.com/earthporndotus

AustraliaKommentarer

Seneste Artikler og Tests
Top 10 produkter til personlig pleje
2014, here I come!
Overvind vinteren med det smukke og sublime
Prisbox - køb alle dine julegaver her
Katvig konkurs - køb tøjet mens du kan
Nye sejl til halv pris!
Stenalderkost og Paleo - opskriften på en usund og dyr kost
Guide: Lån penge - der er mange penge at spare på lån
Guide: Spar penge på din a-kasse og fagforening
Så er vi i luften med et nyt site på catmag.dk
Sådan stopper du med at ryge - effektivt!