Du er her: Forside » Artikler » Prisbox - køb alle dine julegaver her

Prisbox - køb alle dine julegaver her

Den 13. december 2013
Af Christina

Netshopping eller varerne her og nu 
Jeg er som regel ret konservativ når jeg skal købe julegaver, eller ting i det hele taget. Det er sjældent, at jeg overgiver mig til netshopping, primært fordi jeg godt kan lide at røre ved og se på varerne, men også fordi jeg synes at shoppesiderne kan blive ret så overvældende med alle de forskellige varer der nu er.
F.eks. er jeg ikke den store fan af Amazon, som lynhurtigt er blevet rigtig populær. Der er for mange forskellige fonte, skriftstørrelser og lidt for mange tekster presset sammen på lidt for lidt plads. Mulighederne er uendelige, og jeg er sikker på, at det er et super godt site, men jeg bliver bare hægtet af på halvvejen og giver simpelthen op. 


Skal jeg overgive mig?
Hidtil har jeg altså valgt at købe gaver og ting til mig selv "live", men jeg har besluttet mig for at jeg i år gerne vil åbne øjnene for at forenkle julegaveindkøbene. Med et intensivt kursus i december, en arbejdsom mand og en lille dreng, er der ikke meget overskud til at tage en hel dag ud af kalenderen for at juleshoppe. Så nu gør jeg det altså - forenkler min tilværelse bare en lille smule og tager toppen af julestressen!
 
Prisbox til min dør
Når man skal finde produkter og sammenligne priser og tilbud, er der et hav af muligheder. Som jeg indtil nu har erfaret, er mange af de sider dog lidt for nørdede og uoverskuelige, men jeg har fundet mit nye sted. Forleden faldt jeg nemlig over det nye shoppingsite Prisbox. Når jeg kommer derind, så er jeg i et univers der passer til mit temperament. Produkterne er præsenteret med store, flotte billeder, tydelige priser og så er det bare super enkelt og let at overskue. Man kan enten vælge at søge på et mærke, eller også kan man søge på noget så generelt som "sko". Der er en del dyre produkter, men jeg valgte at bruge filteret ude i venstre side og indtaste minimum og maksimum beløb, og så behøver jeg ikke at blive forstyrret af ALT for dyre produkter, som jeg ikke har mulighed for at "sætte tænderne i".

Småfejl
Der er lidt problemer med at nogle af produkterne ikke helt passer ind i kategorierne, men det har ikke forhindret mig i at finde et par gode julegaver til mine nærmeste, og jeg er sikker på, at det blot er en begynder"fejl", som snart er på plads.
Alt i alt vil jeg klart anbefale Prisbox til alle jer, som kan lide det lidt mere enkle og overskuelige. Og til mit lille kontrolgen, synes jeg det er rart, at jeg meget nemt kunne finde et telefonnummer til dem der står for siden.
Og da jeg ringede, fik jeg fat i Dennis, som forsikrede mig om, at kategoriseringerne snart bliver rettet til.

Tjek prisbox ud her - prisbox.dkKommentarer

Seneste Artikler og Tests
Top 10 produkter til personlig pleje
2014, here I come!
Overvind vinteren med det smukke og sublime
Prisbox - køb alle dine julegaver her
Katvig konkurs - køb tøjet mens du kan
Nye sejl til halv pris!
Stenalderkost og Paleo - opskriften på en usund og dyr kost
Guide: Lån penge - der er mange penge at spare på lån
Guide: Spar penge på din a-kasse og fagforening
Så er vi i luften med et nyt site på catmag.dk
Sådan stopper du med at ryge - effektivt!